Inleiding over Dream Garage

Lancering van onze Dream Garage

Alpine presenteert zijn Dream Garage met 100% elektrische auto's: de sportieve, urban A290, de Crossover GT en de nieuwe, volledig elektrische A110. Daarna komen een roadster van de A110 en de nu al iconische A310, een sportcoupé met vier zitplaatsen. Alpine zal tegen 2030 zeven nieuwe modellen gelanceerd hebben.

Lancering van onze Dream Garage - A290_ß
Lancering van onze Dream Garage - A290_ß

A290: EEN ALPINE VOOR iedere omgeving

De A290_ß showcar is een preview van de A290, onze compacte, elektrische sportwagen. Dit nieuwe model komt vanaf 2024 op de markt. Het bevat onmiskenbaar ons sportieve DNA en toont een innovatieve benadering voor elektrische mobiliteit.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze A290_ß
Lancering van onze Dream Garage - Alpine Crossover GT

Een unieke Alpine crossover die bij elke levensstijl past

De Alpine Dream Garage presenteert zijn eigen Crossover GT in 2025. Dit model sluit naadloos aan bij elke levensstijl. Een nieuwe uiting van de knowhow van Alpine-fabriek Jean Rédélé in het Franse Dieppe.

Lancering van onze Dream Garage - de Alpine A110 elektrisch

DE EVOLUTIE VAN ONS ICOON: DE A110 WORDT ELEKTRISCH

De Alpine Dream Garage is niet volledig zonder de nieuwe A110. Alpine gebruikt zijn historie en kennis uit de racerij om de A110 volledig te elektrificeren.

Lancering van onze Dream Garage - A310

DE ALPINE A310: DE WEDERGEBOORTE VAN EEN LEGENDE

De terugkeer van opnieuw een legendarisch Alpine-model. Dit model is een spannende verwijzing naar ons sportieve erfgoed met een dankbare knipoog naar ons nieuwe elektrische platform. De A310 is terug om zowel diehards als nieuwkomers te verwelkomen: een stijlvolle coupé met vier zitplaatsen en enorme aantrekkingskracht. Door ons dynamische DNA in een nieuw segment te gebruiken, zal dit model gegarandeerd een groep puristen aanspreken.

Lancering van onze Dream Garage - Het high-performance platform van Alpine

ALPINE ONTWIKKELT ZIJN EIGEN HIGH-PERFORMANCE PLATFORM

Met trots kondigen we het Alpine Performance Platform (APP) aan. Dit platform vormt de sleutel tot de ontwikkeling van een toekomst van volledig elektrische sportwagens. Het toont de befaamde wendbaarheid van Alpine op een nieuwe manier. Binnen het APP zijn verschillende lengtes en breedtes mogelijk - voor zowel coupés als crossovers.

Kijk ook eens naar