video placeholder

A110 S ENSTONE EDITION

Crafted in Enstone, Fabriquée à Dieppe

Motorvermogen

300 pk

bij 6300 tpm

Gewicht

1109 kg

leeg gewichtvan 1109 tot 1140 kg, afhankelijk van het pakket en de opties die u selecteert.

Acceleratie

4,2 seconden

van 0 tot 100 km/u

A110 S ENSTONE EDITION

Een eerbetoon aan enstone, gelimiteerd verkrijgbaar

De A110 S Enstone Edition viert de synergie van onze twee fabrieken. Dit is voor autosportliefhebbers een unieke kans om eigenaar te worden van een auto die gebouwd is met de precisie en expertise van het BWT Alpine F1® Team.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

Adembenemende kleuren

Er is keuze uit Gris Tonnerre Mat of Argent Mercure Mat om onze sportauto met Britse elegantie te verfraaien. Het contrasterende matzwarte dak heeft optioneel een Union Jack-design voor een echte Enstone-feel. Noir Brilliant GT Race-wielen met zilveren remklauwen zijn gecombineerd met een opvallende optionele aero-kit. Bovendien zijn er vlaggen van koolstofvezel op de buitenkant te vinden. Dit verleent deze sportauto een uiterst doelgerichte look en benadrukt de ware spirit van autosport.

THUNDER GREY

MERCURY SILVER

VAKMANSCHAP EN TECHNOLOGIE

Vakmanschap tot in de kleinste details

A110 S ENSTONE EDITION - ALPINE

F1®-expertise

Aan de binnenkant onderscheidt onze Enstone Edition zich duidelijk van andere sportwagens. De koolstofvezel bekleding wordt vervaardigd op dezelfde Enstone-productielijn als onze koolstof Formula One®- onderdelen. Hierdoor ontstaat een treffende link tussen de A110 S en onze Alpine F1®-auto's voor een dagelijkse herinnering aan onze fabriek in het Verenigd Koninkrijk. Prachtig gestikt microvezelmateriaal vormt de perfecte aanvulling op de koolstofvezel bekleding.

A110 S ENSTONE EDITION - ALPINE

Een unieke kans

Er zullen slechts 300 exemplaren van deze Limited Edition van de band rollen, onderverdeeld in twee elegante kleurenschema's. Een genummer badge is het trotse bewijs van de exclusiviteit van elke auto. Elke eigenaar ontvangt bovendien van onze Enstone-fabriek een echtheidscertificaat, ondertekend door het BWT Alpine F1® Team.

A110 S ENSTONE EDITION - ALPINE

DESIGN

Een uniek design, onderscheidend en elegant

De Enstone Edition-stiksels op de Sabelt Racing®-stoelen vormen een stijlvolle aanvulling op de zwarte exterieurelementen, waarmee de details van onze Alpine A110 S nóg beter uitkomen.

A110 S Enstone Edition - Alpine

Kijk ook eens naar