Alpine Experiences

Beleef de Alpine-ervaring

Onderweg

Alpine – ervaring – evenementen – La Route Alpine

La Route Alpine

Alpine nodigt u uit om de mooiste wegen te verkennen en samen onvergetelijke momenten te beleven, waarbij ultiem rijplezier wordt gekoppeld aan exclusieve ervaringen.

 

Het Routes Alpine-programma voor 2023 is binnenkort beschikbaar.
(Terug naar de roots - Dieppe, Etape étoilée, Op het circuit voor Le Mans: data worden nog bevestigd)

Op het circuit

Alpine – ervaring – evenementen – Ice Driving

Alpine - Ice Driving

Op 10 en 11 december 2022 maken Alpine en Ice Driving Val Thorens - tijdens het volgende Ice Driving evenement in het uitzonderlijke Domaine des 3 Vallées - Alpine A110-testritten op ijs mogelijk.

 

Ervaar deze unieke glijdende sensaties en krijg instructies van een toegewijde instructeur om het maximale uit deze Ice Driving-dag te halen.


Er zijn nog maar enkele plekken vrij!

Alpine – ervaring – evenementen – La Piste Bleue

La Piste Bleue Alpine - een evolutie in rijervaringen

Tijdens het evenement "Piste Bleue Alpine" beleven onze klanten een unieke circuitdag achter het stuur van hun eigen Alpine, waarbij zij volledig ondergedompeld worden in de wereld van het merk.

 

De sessies voor 2022 vonden plaats op diverse racecircuits over de hele wereld: Circuit Zolder (BE), Circuit Le Laquais (FR) en tot slot op het Circuit van Valencia (SP).

 

Het programma voor 2023 is binnenkort beschikbaar.

Alpine – ervaring – evenementen – Alpine Rally 2022

Alpine Rally

Alpine nodigt u uit om u helemaal op te gaan in het universum van het merk: rallyrijden

 

U kunt ons ontmoeten bij een aantal WRC-rondes, maar ook op exclusieve rally's voor Alpine-eigenaars, georganiseerd door onze partner Rallystory.

 

Hier komt u ook meer te weten over het werk van de Alpine Centres.

 

De 4e editie van de Rallystory Alpine vond plaats van 5 tot 7 oktober 2022, deze vriendschappelijke Rally verbond de Pont du Gard met Saint-Tropez.

 

Ontdek binnenkort het programma van de volgende Rallystory Alpine, in 2023!

Alpine - ervaring - evenementen - Motorsport Experience

Alpine Motorsport Experience

Aan de hand van deze Alpine Motorsport-ervaringen ontdekt u de wereld van motorsport en het DNA van het merk Alpine - van dichtbij en achter de schermen.

Het complete programma wordt binnenkort bekendgemaakt.


Via dit programma geniet u van een VIP-ontvangst en exclusieve evenementen (ontmoetingen met officiële Alpine-coureurs, toegang tot de paddock, motorhome/hospitality, garagebezoeken en gesprekken met engineers en onze racestaf) rondom de Formule 1, het WEC en de Alpine Elf Europa Cup dankzij speciaal voor onze community samengestelde pakketten.

 

Het programma voor 2023 is binnenkort beschikbaar.

Beleef de Alpine-ervaring

De algemene verkoopvoorwaarden van onze dienstverleners zijn van toepassing. Voor meer informatie kunt u terecht op de websites lapistebleue.com en icedrivingvalthorens.com