DENNIS SCHÖNIGER WINS THE ALPINE ESPORTS SERIES CHAMPIONSHIP TITLE

2023-05-26

DENNIS SCHÖNIGER WINS THE ALPINE ESPORTS SERIES CHAMPIONSHIP TITLE

Alpine Esports is opgericht in 2021 met als doel een brug te slaan tussen de echte en de virtuele wereld. Het programma komt voort uit onze passie voor de autosport en we streven ernaar aan zoveel mogelijk virtuele race-evenementen mee te doen, zonder de exclusiviteit en toewijding van Alpine Racing uit het oog te verliezen. Met een eigen trainingscentrum en een hypermoderne ruimte met simulatoren bereiden Alpine Esports en zijn partners een groep talentvolle coureurs in de simulator erop voor de kleuren van Alpine te dragen in de digitale wereld. Alpine's inzet voor e-sports gaat samen met het streven naar een betere toekomst. Dat zie je zowel op als naast het circuit terug.

Racen

Esport Series - Alpine

F1® Esport Series

In de F1 Esports Series strijden alle tien de F1-teams in een virtuele omgeving voor de eer, maar ook voor 750 duizend dollar aan prijzengeld! Het raceseizoen bestaat uit 12 races, gereden over drie evenementen op de meest uitdagende circuits uit de F1. Volg ons op de sociale media van Alpine!

Le Mans Virtual - Alpine Esport

Le Mans Virtual

Er is nu ook een virtuele versie van

De 24 uur van Le Mans! In de “ Le Mans Virtual ”, proberen meer dan 200 coureurs in 50 auto's allemaal de beste te zijn in deze uitputtingsslag in de simulator. Professionele coureurs die het opnemen tegen de beste  simracers , waaronder bekende namen uit de autosport. Alpine Esports levert met trots twee auto's voor de wedstrijd en versterkt daarmee zijn historische band met het evenement. 

Alpine Esports Series

Alpine Esports Series

Met de Alpine Esports Series kunnen simracers en gamers hun talent tonen en proberen een plek op het virtuele podium te bemachtigen. Via de live-uitzendingen op het Twitch-kanaal van Alpine volg je de actie op het circuit en zie je wie tot kampioen van de Alpine Esports Series gekroond wordt en een unieke prijs in de wacht sleept!

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

Partners

De Alpine Shop - webshop
De Alpine ShopOntdek onze Alpine-producten